CHYBĚJÍCÍ HESLO

Na předvolebních billboardech je k vidění  a k přečtení ledacos,  ale to podstatné, to co je v této chvíli nejdůležitější, to si žádná strana vytisknout nedala.

Je to heslo „Přestaneme zadlužovat stát“.

Všechno ostatní je totiž podružné na rozdíl od  obřího zadlužení státu, které každou vteřinu roste o 4000 Kč, za den je to pak 10000000Kč

Státní dluh je a jeho umořování by přitom  mělo být volebním tématem č.1!!  Jistě, je tu spousta dalších problémů  od zdravotnictví, školství, důchodovou reformu nebo korupci, ale to jsou z hlediska priorit druhořadá témata. Stát je těžce nemocen - umírá na dluhovou rakovinou a strany řeší rýmu a natažené svaly.

Dluhy se totiž platit musí. Socialisté sice tvrdí, že to není pravda a že dokáží zaplatit dluhy tak, že si na ně půjčí, jako to umí Řekové. . Tato cesta do pekel nemůže skončit jinak, než hyperinflací nebo státním bankrotem,  popřípadě jejich kombinací. Jinou možnost nám, bohužel ani ekonomie  ani historie nenabízí.

Takže ANO, milý voliči, i když budeš Volit pravici a s Hlavou vzhůru se ti podaří Zastavit Kalouska, abys mohl Dát věci do pořádku a Prosadil dobře fungující stát, vše bude marné, pokud bude stát litr benzínu  stovku,  rohlík bude za deset ,  tvé úspory se rozplynou a vše pokryje  prach ze tří zřícených penzijních pilířů.

Pokud se nic nezmění ,